Preskočiť na obsah Preskočiť na ľavý panel Preskočiť na pravý panel Preskočiť na pätičku
Penzión Orion

Penzión Orion

Penzión Orion je situovaný v pokojnej a tichej časti mesta Prievidza, len necelých 15 minút pešej chôdze od historického centra. Okrem príjemných prechádzok, návštev kaviarní a reštaurácií, si Váš pobyt u nás môžete spríjemniť aj návštevou Bojnického zámku, zoologickej záhrady či známych bojnických kúpeľov, ktoré sú Vám k dispozícii vo vzdialenosti len 30 minút od penziónu.

Penzión Vám ponúka kvalitné ubytovanie, s príjemne zariadenými izbami. Penzión prešiel v roku 2012 kompletnou rekonštrukciou. K dispozícii Vám je 9 dvojlôžkových a 9 trojlôžkových izieb. Hostia prefefujúci apartmánové ubytovanie si môžu vybrať spomedzi dvoch apartmánov, menšieho s kapacitou dvoch lôžok a väčšieho štvorlôžkového apartmánu. Súčasťou všetkých izieb a apartmánov je televízor, WiFi pripojenie na internet, vlastná kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta a taktiež menší balkónik. Za menší poplatok si je možné na každú izbu zapožičať chladničku.

Súčasťou penziónu je spoločenská miestnosť s možnosťou posedenia, televízorom, CD prehrávačom a barovým pultom. Tieto priestory sú súčasne využiteľné pre organizáciu rôznych posedení, konferencií či osláv. Radi v nich pre Vás taktiež zabezpečíme možnosť podávania raňajok podľa Vášho výberu.

V blízkosti penziónu si majú ubytovaní hostia možnosť vybrať z veľkej ponuky reštaurácií, v ktorých si na svoje prídu milovníci slovenskej ale i zahraničnej kuchyne. Bezplatné parkovanie je zabezpečené priamo pri penzióne.

Galéria

Kontakt

Neexistujú žiadne akcie, pridajte voľajakú.